Lehetőség a köszöntésre és a találkozásra

2023.11.12. 11:00

Idősek napi rendezvényt tartottak Nagybakónakon

Zenés műsor és vendéglátás is várta a megjelent nyugdíjasokat, akiket Kovács Tamás polgármester köszöntött az eseményen.

Korosa Titanilla

Kovács Tamás polgármester: Öröm látni, mikor megtelik a művelődési ház terme.

Fotó: Korosa Titanilla

Az önkormányzat évek óta ezzel a közös estével köszönti az időseket, de a program – mint azt Kovács Tamás megfogalmazta – nem csak köszöntés, hanem lehetőség a találkozásra, beszélgetésre, és öröm látni – tette hozzá – mikor megtelik a művelődési ház terme.

- Önök, kedves időskorúak, egy nagyon nehéz, de nagyon fontos életszakaszban vannak, amit felelősséggel és felkészülve kell megélni - mondta a polgármester. - Egy olyan időszak, amikor az kerül előtérbe, ami igazán számít. Az egészség, a család, és a nyugalom. Az Önök életkora egy csodálatos emberi kor, tele tapasztalatokkal, élményekkel, emlékekkel.

Ezen a rendezvényen műsorral és vendéglátással kedveskedtek a nyugdíjasoknak, de a polgármester arról is tájékoztatott, hogy év végén minden időskorúnak ajándékcsomaggal készül az önkormányzat.

Cseresnyés Péter köszöntött, balról Kovács Tamás
Fotó: Korosa Titanilla

Cseresnyés Péter, Nagykanizsa és térsége országgyűlési képviselője is megosztotta ünnepi gondolatait az ünnepség vendégeivel. A politikus arról szólt, hogy az idősebb emberekre nem csak azért kell odafigyelni, mert segítségre szorulnak, hanem azért is, mert olyan tudás birtokában vannak, amit nem lehet iskolában megtanulni.

Nagy sikert aratott műsorával a nagyrécsei Ritmus Kórus 
Fotó: Korosa Titanilla

A műsorban felléptek a nagyrécsei iskola diákjai, a Ritmus Kórus tagjai énekeltek ismert, népszerű slágereket, emellett a Szákai Színjátszók és a Kanizsa Táncegyüttes is szórakoztatta a közönséget. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában