Bolyai-hét

2023.11.16. 08:30

Az iskola környékét tisztították meg

A Bolyai-iskolában a Bolyai hét keretén belül több programmal várták a szülőket és gyerekeket egyaránt.

Benedek Bálint

2Az 5. és 6. osztályos gyerekek lelkesen gyűjtötték a hulladékot. Balról: Jónás Elizabeth Tímea, Ruzsics Kamilla Georgina, Orsós Petra Diána, Gartai-Papp-Kovács Márk, Zadravecz Ádám, Bácskai Dominik, Eszter Benett és Köhler Georgina.

Fotó: Szakony Attila

Cserti-Czuppon Anita igazgató elmondta: a hetet matematika verseny nyitotta, majd a 7. és 8. osztályos szülőknek pályaorientációs napot tartottak. Szerdán pedig a Szedd magad! hulladékgyűjtési akció keretében a természettudomány szakkörös gyerekek bevonásával az iskola környékét tisztították meg.
A héten lesz még városismereti túra, a hetet alapítványi bál zárja, melynek bevételét az intézmény eszközfejlesztésére és kirándulásokra szánják. Az 5. és 6. osztályos gyerekek lelkesen gyűjtötték a hulladékot.
Balról: Jónás Elizabeth Tímea, Ruzsics Kamilla Georgina, Orsós Petra Diána, Gartai-Papp-Kovács Márk, Zadravecz Ádám, Bácskai Dominik, Eszter Benett és Köhler Georgina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában