Márton-napi vigasság

2023.11.13. 20:00

Az összetartozást ünnepelte a Nefelejcs Nyugdíjas Klub

Márton-napi vigasságot szervezett hétfőn délutánra a zalaegerszegi Nefelejcs Nyugdíjas Klub. A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ nagytermében terített asztalokkal várták tagjaikat. A műsorral és megvendégeléssel színesített összejövetelt más egyesületek tagjai is megtisztelték.

Antal Lívia

A Nefelejcs Nyugdíjas Klub tagjainak Zorba tánca

Fotó: Antal Lívia

Eltelt egy év, és ismét együtt lehetnek napi gondjaikat, bajaikat hátrahagyva a hagyományos Márton-napi rendezvényünkön, fogalmazott köszöntőjében Kéry Lajosné Margó, a Nefelejcs Nyugdíjas Klub elnöke. Mint mondta, összetartozásukat ünneplik, amelynek lényege számukra az, hogy a szenttel ellentétben nem a köpönyegüket, hanem vidámságukat és szeretetüket osztják meg egymással.

A Nefelejcs Nyugdíjas Klub 1981-től a Keresztury VMK egyik meghatározó közössége. Makovecz Tamás önkormányzati képviselő köszöntőjében méltatta, hogy Márton-napi rendezvényükön más egyesületek is részt vesznek, ami a szépkorú szervezetek közötti összefogást erősíti a városban és térségében.

A Tavaszi Szél Kulturális Egyesület, a Zalaegerszegi Honvédklub és a Gősfai Férfikórus tagjait látták vendégül a rendezvényen, amit Gecse Péter, Zalaegerszeg alpolgármestere, valamint dr. Kocsis Gyula, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége zalai elnöke is megtisztelt jelenlétével. A műsorban mások mellett fellépett a Tavaszi Szél Kulturális Egyesület, valamint a házigazda, a Nefelejcs Nyugdíjas Klub tánccsoportja, akik Zorba táncát adták elő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában