Külön köszöntötték a község legidősebb lakóit

2023.10.05. 14:30

Szépkorúak ünnepe Tornyiszentmiklóson

Az elmúlt hétvégén szombaton Tornyiszentmiklóson is ünnepségen köszöntötték a szépkorú lakókat.

Korosa Titanilla

Bene Nándor polgármester ünnepi köszöntője

Fotó: Korosa Titanilla

A kulturális műsor előtt Bene Nándor polgármester osztotta meg a rendezvény kapcsán gondolatait a vendégekkel.
- Ezen a napon kifejezhetjük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjaséveiket és azokat is, akik már nagyon közel állnak a megérdemelt nyugdíjasévek megkezdéséhez – mondta Bene Nándor. - Az előttünk járók lelkiismerettel, becsületes, szorgalmas munkával, rengeteg lemondással, átdolgozott napokkal, éjszakákkal megtették már mindazt, amit legjobb tudásuk, erejük engedett. Most a pihenés, a gondoskodás évei kell, hogy következzenek. Feladatunk lehetővé tenni számukra az öregkorhoz méltó életet, támaszt nyújtani nekik a pihenés éveiben. Vigyázni kell rájuk, segíteni őket, hogy a hosszú évek kemény munkája után örömteli életet élhessenek. Érezzék, hogy nem hagyjuk magukra őket, hogy fontos részei életünknek. Szüleink és nagyszüleink mosolya és gondoskodása rengeteg erőt sugároz felénk, a kitartásuk, szeretetük felbecsülhetetlen kincs számunkra.

Bene Nándor köszöntötte Szak Jenőt
Fotó: Korosa Titanilla

Külön köszöntötték a község legidősebb lakóit, a 93 esztendős Balogh Ferencné Annus nénit, illetve a 90 éves Szak Jenőt.
A műsorban fellépett zenés műsorral Stángli Tibi, a helyi Kerti Sándor Kulturális Egyesület énekkara, disznótoros vacsorával látták vendégül a résztvevőket, majd Kondákor Jenő harmonikás muzsikált.

Fotó: Korosa Titanilla

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában