Szüreti hangulat lesz a belvárosban

2023.10.06. 19:00

Mustra Wine & Chill október közepén Zalaegerszegen

Ismét neves borházak nedűivel és finom falatokkal készül öt zalaegerszegi vendéglátóhely az október 12-14. közötti Wine & Chill mustrára. Az ősz hangulatát idéző rendezvényen a hagyományokhoz híven fesztiválpoharakkal közlekedhetünk a belvárosban, miközben a Spájzban például a ZTE kosárlabdázói szolgálnak fel.

Mozsár Eszter

A Mustra Wine & Chill beharangozó sajtótájékoztatóján a szervezők: Papp Péter (Alibi Pub & Pizza), Szekeres Péter (Contrast Cafe & Bistro), Tőke Erik (Díszpinty Gasztro Bár), Balaicz Zoltán, Becze Barnabás (Spájz Eco-Gourmet) és Gombos János (Pedro Étterem).

Fotó: Mozsár Eszter

A szín- és ízkavalkádot ismét különleges élő zenés estekkel egészítik ki a szervezők, akik a beharangozó sajtótájékoztatón elmondták: azért szervezték egy hónappal később a sokak által kedvelt programot, mert a szüret végeztével a borszakértők, borászok is könnyebben csatlakoztak hozzájuk.

A teljesség igénye nélkül: a Spájz szüreti kakasgulyással és hidegtálakkal, badacsonyi borokkal, a Díszpinty steak szendvicsekkel, határon túli, Sike Balázs badacsonyi és a Veszprémi Érseki Pincészet italaival, a Contrast burritoval és a László Pince, Cseke Sándor, a Bussay Pince, valamint Káli Balázs pincészetének italával készülnek. Az Alibi őszi pizzaspecialitásokat és Dóka Éva pincészetének italait, míg a Pedro piadínákat (olasz lepénykenyereket) és Keszler-borokat kínál.

Balaicz Zoltán polgármester a város nevében köszönte meg a vállalkozók kezdeményezését, a minőségi gasztronómiai és kulturális kavalkád ugyanis a megszokott fesztiválok és rendezvények kínálatát színesíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában