2023.10.06. 19:00
Mustra Wine & Chill október közepén Zalaegerszegen
Ismét neves borházak nedűivel és finom falatokkal készül öt zalaegerszegi vendéglátóhely az október 12-14. közötti Wine & Chill mustrára. Az ősz hangulatát idéző rendezvényen a hagyományokhoz híven fesztiválpoharakkal közlekedhetünk a belvárosban, miközben a Spájzban például a ZTE kosárlabdázói szolgálnak fel.
A Mustra Wine & Chill beharangozó sajtótájékoztatóján a szervezők: Papp Péter (Alibi Pub & Pizza), Szekeres Péter (Contrast Cafe & Bistro), Tőke Erik (Díszpinty Gasztro Bár), Balaicz Zoltán, Becze Barnabás (Spájz Eco-Gourmet) és Gombos János (Pedro Étterem).
Fotó: Mozsár Eszter
A szín- és ízkavalkádot ismét különleges élő zenés estekkel egészítik ki a szervezők, akik a beharangozó sajtótájékoztatón elmondták: azért szervezték egy hónappal később a sokak által kedvelt programot, mert a szüret végeztével a borszakértők, borászok is könnyebben csatlakoztak hozzájuk.
A teljesség igénye nélkül: a Spájz szüreti kakasgulyással és hidegtálakkal, badacsonyi borokkal, a Díszpinty steak szendvicsekkel, határon túli, Sike Balázs badacsonyi és a Veszprémi Érseki Pincészet italaival, a Contrast burritoval és a László Pince, Cseke Sándor, a Bussay Pince, valamint Káli Balázs pincészetének italával készülnek. Az Alibi őszi pizzaspecialitásokat és Dóka Éva pincészetének italait, míg a Pedro piadínákat (olasz lepénykenyereket) és Keszler-borokat kínál.
Balaicz Zoltán polgármester a város nevében köszönte meg a vállalkozók kezdeményezését, a minőségi gasztronómiai és kulturális kavalkád ugyanis a megszokott fesztiválok és rendezvények kínálatát színesíti.