Zaol-podcast

2023.10.06. 11:00

Gyerekek és fiatalok ezreit tanította társastáncra - Vendégünk Lekszikov Csaba

Lekszikov Csaba a nagykanizsai Eraklin Táncklub Egyesület elnökeként és motorjaként az elmúlt három évtizedben gyerekek és fiatal felnőttek ezreit tanította profizmussal, türelemmel és lelkesedéssel társastáncra.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A kezdetekről, a kihívásokról és a tánc iránt érzett alázatáról is beszélgettünk a Zaol-podcast műsorában. Persze szó esett arról is, hogy a mai fiatalokat miként lehet motiválni, s megtartani a tánc mellett. Kitért a sikerélmény biztosításán túl a folyamatos tanulásra, s arra, hogy ez a fajta mozgásforma milyen előnyökkel jár.
Kiemelte: október 7-én (szombat) és október 8-án (vasárnap) a Kanizsa Arénában táncversenyt szerveznek. Az Eraklin Kupa szombati programjában 10 órától "D" osztályos országos bajnokságot tartanak, majd vasárnap egykori tagjuk, a fiatalon tragikus körülmények között elhunyt Cséplő Dániel emlékére tizedik alkalommal rendezik meg a tánciskolás emlékkupát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában