Látványos bemutatók és koncertek is várták az érdeklődőket

2023.10.17. 19:30

Egyre népszerűbb a keszthelyi pumpapálya

A hétvégén kétnapos sportos rendezvénysorozat várta a látogatókat a keszthelyi pumpapályán, ahol a látványos bemutatók mellett koncertek is szórakoztatták az érdeklődőket.

Péter B. Árpád

A pumpapálya valódi adrenalinlöketet jelent használóinak

Fotó: Belovári András

A KRESZ-parkban egy évvel ezelőtt adták át a hullámokkal tarkított körpályát, amely gyorsan népszerűvé vált a fiatalok körében. Ezt nemcsak különféle kerékpárokkal, hanem akár rollerrel vagy gördeszkával s görkorcsolyával is lehet használni, és az élmény valódi adrenalinlöketet jelent.

Ezúttal a különféle bemutatók mellett például spinning és akrobatikus torna, valamint koncert is hívogatta a fiatalokat és a családokat, a szervezők pedig térítés nélkül biztosítottak különféle járgányokat, hogy a résztvevők próbára tehessék ügyességüket.

Manninger Jenő: Keszthely a jövőben is törekszik szabadidős kerékpáros fejlesztésekre 
Fotó: Belovári András

Manninger Jenő, Keszthely polgármestere úgy fogalmazott, a pumpapálya gyorsan népszerű lett a fiatalok körében, s a városnak ezen túl is remek adottságai vannak ahhoz, hogy sokan bringázzanak. Keszthely éppen ezért a jövőben is törekszik szabadidős kerékpáros fejlesztésekre. A városvezető arról is beszélt, öröm, hogy egyre többen járnak a KRESZ-parkba, ahol számos további lehetőség várja az ide érkezőket.

Az elmúlt hétvégén sportos workshopot is szerveztek, hogy megtanítsák a fiataloknak a pumpapálya helyes és biztonságos használatát. Az érdeklődők például elsajátíthatták, hogyan lehet a kanyarokat és hullámokat tekerés nélkül teljesíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában