Rendezvény

2023.10.26. 13:30

Egészségügyi és szépészeti tájékoztató a nyílt napon Lentiben

A városi könyvtár adott otthont az egészségcentrum lakossági nyílt napjának múlt szombaton Lentiben.

Korosa Titanilla

Papp Judit fizioterápiás szaktanácsadó tartott előadást

Fotó: Korosa Titanilla

Az érdeklődők betekintést kaptak a gyógyászat felépítésébe, munkájába Papp Judit fizioterápiás szaktanácsadó előadása által, aki a későbbiekben az ízületi betegségekről és azok kezelési lehetőségeiről is beszélt.

A Magyarországon egyedülálló hiperbár oxigénterápiáról dr. Szolnoki Nikolett orvosigazgató tájékoztatta a látogatókat, valamint szólt a fizioterápiás kezelések és az oxigénterápia együttes alkalmazásának hatékonyságáról.

Kiss-Horváth Kinga vezető gyógytornász és koordinátor arról tartott tájékoztatást, hogy kinek jár a Neak (TB) támogatás, az igénybevétel folyamatára és a támogatott kezelésekre is külön kitért, majd az előadások után egy frissítő tornával mozgatta meg a hallgatóságot.

Az előadások alatt és után a kozmetikai sarokban szépségtanácsadás folyt bőrápolási tippekkel, mellette az egészségügyi sarokban felmérést végeztek a gyógyászat kollégái: a vércukor- és vérnyomásmérésen keresztül a testtömegindex ellenőrzésére is lehetősége nyílt az érdeklődőknek.

A résztvevők megforgathatták a Szerencsekereket is, ahol számos értékes nyeremény, például talpreflexmasszázs, többalkalmas gyógytornák, kozmetikai kedvezmények is gazdára találtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában