Köszöntés

2023.10.23. 09:00

Az idősek mosolya és gondoskodása rengeteg erőt ad

Felsőrajkon az önkormányzat idős napi ünnepséget szervezett nemrégiben. Az eseményen a településen élő 154 nyugdíjasból 100 fő vett részt. Elsőként Zsuppánné Horváth Mária polgármester köszöntötte a vendégeket. Elmondta: az időseknek ez az alkalom ünnep, amikor a fiatalabb generáció kifejezi tiszteletét.

Benedek Bálint

- Hálával, megbecsüléssel és szeretettel tartozunk azoknak, akik hosszú, munkában eltöltött évek után a felsőrajki közösségbe tartoznak - folytatta a településvezető. - A nyugdíjasaink teremtették meg településünk múltját és hozták létre jelenét. Megtették, amit várt tőlük a család, a nemzet és most már a pihenés éveit töltik. Nehézségek közepette felnevelték, majd útjára bocsájtottak a gyermekeiket, sokan pedig most unokáik életét egyengetik türelemmel és alázattal. Nekünk fiatalabbaknak, szüleink és nagyszüleink mosolya és gondoskodása rengeteg erőt ad, kitartásuk, szeretetük felbecsülhetetlen kincs számunkra.

 Nagy János és Nagy Jánosné Szabó Ilona a legidősebb házaspár Felsőrajkon
Forrás: ZH

Ezt követően köszöntötték Felsőrajk legidősebb házaspárját. Nagy Jánosné Szabó Ilona 90, míg férje Nagy János 96 éves.

Majd a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színészei adtak egy órás operett műsort, ezt a helyi iskolások verses, táncos színdarabja követte Kulcsárné Csejtei Marianna tanító vezetésével. Dr. Rosta László háziorvos pár mondatban köszöntötte a megjelenteket és meglepetésként harmonikázott is. Felsőrajki népdalkör versessel és énekekkel kedveskedett, majd a zalaapáti harmonikások zárták a műsort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában