Várják a jelöléseket

2023.10.20. 15:45

Ajánlással segíthetik a Nagykanizsai Civil Kerekasztalt

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal idén is felhívással fordul a térség polgáraihoz és civil közösségeihez, hogy a Köszönet napján átadásra kerülő civil díjak odaítélésében ajánlással segítsék az egyesület munkáját. A részletekről pénteken Lengyák István társelnök adott tájékoztatást.

Pásztor András

Lengyák István: több kategóriában is lehet jelölni

Fotó: Szakony Attila

Mint mondta: javaslatot tenni több kategóriában – az év civil önkéntese, az év civil embere, az év civil közössége, az év fiatalja, a civilek mecénása, a civilek szponzora – lehet személyesen, e-mailen keresztül vagy az egyesület közösségi oldalán. A jelöléseket november 24-ig várja a civil kerekasztal, melynek tagjai döntenek a díjak odaítéléséről. A díjátadóra december 13-án kerül sor a Halis István Városi Könyvtár emeleti konferenciatermében.
Lengyák István hozzátette: szeretnék, ha minél több jelölés érkezne, hogy a korábbi évekhez hasonló megalapozott döntés szülessen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában