VÁROSHÁZA

2023.09.25. 11:00

Közterület-felügyelői munkakör

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet közterület-felügyelői munkakör betöltésére

Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség, „B” kategóriás jogosítvány megléte, felsőoktatásban szerzett közszolgálati szakképzettség, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és közszolgálati másodfokú szakképesítés; közszolgálati középiskolai végzettség vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga, vagy középiskolai végzettség és a közterület-felügyelő képzettség megszerzésének vállalása.

Előnyt jelent: felső- vagy középfokú rendészeti képesítés,  közigazgatási alap- és szakvizsga, közterület-felügyelői gyakorlat.

Ellátandó feladatok: a közterületek jogszerű használatának, rendjének, tisztaságának védelme, jogsértések hatékony megelőzése, megakadályozása, megszüntetése, szankcionálása, az önkormányzati vagyon védelme, a közterületen engedélyhez kötött tevékenységek jogszerűségének ellenőrzése, közreműködés a közrend, közbiztonság védelmében,

A pályázatnak tartalmaznia kell:  a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. sz. mellékletében meghatározott formátumú önéletrajzot;  iskolai végzettséget igazoló okiratok másolatát,  nyilatkozatot az előírt vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról,  3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. október 06.

A pályázat elbírálásának határideje: 2023. október 20.

A pályázatokról a benyújtásra előírt határidőt követően a címzetes főjegyző dönt.

A munkakör a pályázat elbírálása után azonnal betölthető. A kinevezéskor hat hónap próbaidő kerül kikötésre. A nyertes pályázónak alkalmazását megelőzően a munkakör betöltéséhez szükséges egészségügyi és pszichikai alkalmassági vizsgálaton kell részt vennie.

Az illetmény megállapítása a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX tv., valamint a vonatkozó önkormányzati rendelet alapján történik.

A pályázatot Zalaegerszeg Megyei Jogú Város címzetes főjegyzőjéhez postai úton (8900, Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19.), vagy emailben a [email protected] email címre kell benyújtani. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a 92/502-121 telefonszámon kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában