Zaol podcast

2023.08.04. 06:50

Családbarát szemlélettel – beszélgetés Gál Lajossal, Gyenesdiás polgármesterével

Kiegyensúlyozott a szezon, van vendég a Balatonnál s persze Gyenesdiáson is – fogalmazott Gál Lajos, a nagyközség polgármestere a Zaol-podcast mától hallható adásában.

Péter B. Árpád

Gál Lajos: Próbálunk XXI. századi szolgáltatásokat kínálni

Fotó: Pezzetta Umberto

A település első ember hozzátette, Gyenesdiás szállásai telt házasak ezekben a hetekben. Hozzáfűzte: a Covid s az energiaválság után a kilábalás jelei látszanak a Nyugat-Balatonnál is.

– Gyenesdiás nagyon sokat tett azért, hogy mindezt segítse – szögezte le Gál Lajos. – Próbálunk XXI. századi szolgáltatásokat kínálni a nagyközönségnek, amelyek megfelelnek a mai kor igényeinek. Emellett vigyázunk helytörténeti és helyi értékeinkre, a Balaton vizére, a meglévő infrastruktúránkra. Mindez pedig vonzza az igényes turistákat.

A polgármester kiemelte, családbarát szemlélettel igyekeznek több generációt megszólítani, s mindenben minőséget adni, amit az is jelez, hogy 2011 óta töretlenül halmozzák a díjakat, elismeréseket, a legutóbbi időkben a település zöld szemléletéért is.

A beszélgetés mostantól meghallgatható a zaol.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában