A nyitás 58. évfordulóján

2023.08.27. 12:00

A fürdőben főztek és támogatták a zalakarosi gyerekeket

Jótékonysági főzőnappal ünnepelte szombaton a Zalakarosi Fürdő nyitásának 58. évfordulóját.

Benedek Bálint

A fürdő kollektívája mindent megtett, hogy a főzőnap elérje a célját

Fotó: Zalakarosi Fürdő

A fürdő területén megrendezett főzőnapon 10 csapat ragadott fakanalat, hogy megcsillogtassa főzőtudását és támogasson egy közös célt. Az ételek elkészítésénél inkább a zalai ízek domináltak, így szinte kötelező elem volt a lecsó és a dödölle, de az olasz ízvilág is megjelent a kínálatban.

- A Zalakarosi Fürdő már a nyitás óta azon dolgozik, hogy az ide látogatók a jól megérdemelt pihenés után elégedetten távozzanak - mondta Végh Andor, a fürdő vezérigazgatója. - Az együtt töltött családi pillanatok, a baráti beszélgetések életre szóló élmények, emlékek. Mi ezt nyújthatjuk a hozzánk látogatóknak.

Fontos, hogy adjunk és visszaadjunk a közösségnek.

Ezt a különleges módját választottuk a támogatásnak, hogy együtt, talán mondhatom, hogy egy csapatként összefogva egy ilyen rendezvénnyel támogassuk a helyi intézmények munkáját. Az idén a csapatok számában és a befolyt összegben sikerült magukhoz képest rekordot döntenünk, így a jövőbeni cél nem is lehetne más, mit még nagyobb volumenű esemény megvalósítása.

A főzőversenyen elkészült ételek megvásárlásából származó kicsivel több mint fél millió forintos bevételt a Zalakaros város nevelési és oktatási intézményeiben tanuló gyermekek szabadidős és oktatási lehetőségeinek bővítésére fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában