Öt éven át

2023.07.24. 12:49

Szolgáltató-váltás után kedvezőbb díjak a söjtöri közétkeztetésben

Az önkormányzat döntése értelmében július elsejétől öt éven át az Atroplusz Közétkeztetési és Szolgáltató Kft. biztosítja a településen az óvodai, iskolai, illetve szociális étkeztetést – olvasható a falu honlapján.

Varga Andor

A fotó az étteremben lebonyolított idei borversenyen készült

Forrás: archív / önkormányzat

A cikk szerint az önkormányzati étteremben az előző bérlő jogviszonya lejárt, s ő tíz év után befejezte tevékenységét. Az önkormányzat ezért új pályázatot írt ki, majd az említett társaságot hirdette ki győztesnek. A felek ötéves szerződést kötöttek, s az Atroplusz két helyi dolgozót foglalkoztat majd a konyhán.
A söjtöri honlapon olvasható még, hogy az önkormányzat új partnerétől jelentősen magasabb bérleti díjat kap, a helyi térítési díjak viszont az eddigieknél kedvezőbben alakulnak. A helyi rendelet értelmében az óvodások étkezése ingyenes marad, az iskolások 15-20 százalék kedvezményt kapnak, illetve jutányosabb áron kapják házhoz az ételt a szociális étkeztetés résztvevői is. Az Atroplusz Kft. vállalta, hogy az önkormányzati étteremben rendezvényeken is a helyi lakosok és civil szervezetek rendelkezésére áll. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában