Július 13-ig pályázhatnak

2023.07.03. 08:00

Bérelhető üzlethelyiség Keszthelyen

Zalai Hírlap

Keszthely Város Önkormányzata pályázat útján bérbe adja a Keszthely, Kossuth u. 2. sz. alatt található, belvárosi önkormányzati tulajdonban lévő vendéglátó üzlethelyiséget.

Az üzlethelyiség Keszthely belvárosában, a sétálóutca sarkán, a Festetics-kastélytól 80 méterre található, 54 négyzetméter alapterületű, vendéglátó helyiségként kialakított összközműves ingatlan. Az üzlet minimálisan elvárt bérleti díja vendéglátó-ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység esetén 166 158 Ft/hó + áfa (az egyéb tevékenységekre vonatkozó bérleti díj mértékét a 218/2022. (X.27.) számú képviselő-testületi határozat tartalmazza). Az üzlet előtti közterületen árubemutatás vagy vendéglátó kerthelyiség céljára terület bérelhető.

A bérlet határozott időre, 5 év időtartamra szól, amely további 5 évvel meghosszabbítható. A bérleti jogviszony további feltételeire Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről szóló 13/2023. (III. 31.) önkormányzati rendeletében foglaltak az irányadóak.

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. július 13. (csütörtök) 12.00 óra. A pályázatot Keszthely Város polgármestere részére kell benyújtani (8360 Keszthely, Fő tér 1.). A pályázat elbírálásának határideje 2023. július 17. (hétfő), melyet követően a pályázók írásban kapnak értesítést. A kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilváníthatja, továbbá azt, hogy több benyújtott pályázat esetén a bérleti díjra vonatkozóan a pályázókat versenyeztesse (a pályázók ajánlatai közötti 20%-nál nagyobb különbözet esetén kiíró nem tart versenytárgyalást).

További felvilágosítás a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal Közgazdasági Osztályán (83/505-523, 83/505-525) kérhető. Előre egyeztetett időpontban 2023. július 12-éig a helyiség megtekinthető.

A pályázat teljes szövege a keszthely.hu internetes oldalon olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában