Felhívás

2023.06.13. 15:00

Vezeték rekonstrukció Nagykanizsán

A Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2023. június 15-én (csütörtökön) a nap folyamán 8:00-15:30 között ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez a Nagykanizsa Rózsa u. – Platán sor kereszteződésében.

Zalai Hírlap

A karbantartás ideje alatt a vízszolgáltatás szüneteltetése lesz tapasztalható Nagykanizsa város alábbi részein: Rózsa utca 2., 4., 8., 3., Bartók B. utca 1., Platán sor, Attila utca, Teleki utca 1-9., Bíbor Business Center Nk. Petőfi S. utca 1., Nagykanizsa Járási Hivatal Nk. Eötvös tér 16., MOL benzinkút Nk. Balatoni utca, McDonald’s Nk. Balatoni utca 43., Kanizsa Nyomda-Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. Nk. Petőfi S. utca 5., Dr. Mező Ferenc Gimnázium Nk. Platán sor 3., Péterfy Sándor Általános Iskola Nk. Attila u. 2.

A karbantartásból adódóan, esetlegesen víz elszíneződés is tapasztalható lesz. A fogyasztók a víz elszíneződését az ingatlanon belül, a vízvételi helyeken, pár perces vízvétellel tudják megszüntetni.

A Vízmű a lakosság megértését és türelmét előre is köszöni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában