Duplájára nőtt a létszám

2023.06.24. 12:30

Három nap alatt tekerték körbe a Balatont az Inkey iskolások

Nagykanizsa palini városrész Inkey-iskolájának 66 tanulója szülők és tanárok kíséretében idén is három nap alatt kerékpározta körbe a Balatont.

Benedek Bálint

Az összetartó társaság tagjai Balatonfenyvesről két irányba indultak el. Az egyik csoport Balatonakaliig, a másik csapat Siófokig tekert. Második nap immár együtt a Kustor Zsófia Ágnes igazgató vezetésével a kerékpárosok a Káli-medencét fedezték fel. Fotózkodtak a balatonvilágosi magasparton és a két csapat együtt fürdőzött az alsóőrsi strandon. Ezen kívül még Balatonudvariban megtekintették a műemléktemetőt, ahol szív alakúra faragták a síremlékeket. Harmadik napon, vagyis a visszafelé úton ismét kettéváltak és legközelebb a balatonfenyvesi strandon találkoztak, ahol oklevéllel és hűtőmágnessel jutalmaztak minden célba érkezőt.
- A Balaton mindig mindenkit elvarázsol, tehát felejthetetlen élményt nyújtott felnőttnek és gyereknek egyaránt - mesélte az igazgatónő. - A résztvevők többsége már most jelentkezett a jövő évi táborba. Az érdeklődés egyre nagyobb, ezt az is jól mutatja, hogy a tavalyi létszám duplája vett részt az idei kiránduláson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában