Helyi közélet

2023.06.11. 19:27

Déli átkötő út; az engedélyezési eljárással kapcsolatos döntés

ZH

A Zala Vármegyei Kormányhivatal útügyi engedélyezéssel kapcsolatos döntést hozott a zalaegerszegi déli átkötő út fejlesztésének tervezése, építésének engedélyezése tárgyában. Érintett hatásterület: a tervezési szakaszon lévő azon ingatlanok, melyeket a közlekedési létesítmény terület-igénybevétellel érint, melyek az építés területével közvetlenül határosak, továbbá melyek kapubejárója az útépítéssel közvetlenül érintett szakaszhoz csatlakozik. 

Az eljáró hatóság döntése az érintett ügyfelek részére a Zala Vármegyei Kormányhivatal közlekedési, műszaki engedélyezési és fogyasztóvédelmi főosztályának útügyi osztálya (Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós u. 101/a) ügyintézőjénél hivatali ügyfélfogadási időben – előzetesen egyeztetett időpontban – megtekinthető. Ügyintéző: Köcse László Telefonszám: +36 92/549-070 Kifüggesztés napja: 2023. június 8. Levétel napja: 2023. június 23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában