Fejlesztés

2023.05.02. 17:31

Új parkolók a Juhász Gyula utcában

A belváros közelsége, az ingyenes parkolás lehetősége kedveltté tette a Juhász Gyula utcát is a várakozóhelyet kereső autósok számára.

Arany Gábor

Új parkolókat adtak át a zalaegerszegi Juhász Gyula utcában. A fejlesztésről Balaicz Zoltán polgármester számolt be a helyszínen

Fotó: Pezzetta Umberto

Némi könnyebbség számukra és a Radnóti óvodához érkezőknek, hogy elkészült a Biró Márton utca déli végén a 30 személyautót befogadó parkoló. A Kovács Károly városépítő programban 68 millió forintos költséggel megvalósult beruházásról kedden a helyszínen tartottak tájékoztatót.

Balaicz Zoltán polgármester utalt rá, a program támogatásával 2024 végéig összesen közel 15 milliárd forint értékű beruházás valósul meg a városban. Ennek egyik fontos állomása a parkoló elkészülte, tette hozzá.

Gecse Péter alpolgármester, a településrész önkormányzati képviselője arról számolt be, hogy a Páterdombon az elmúlt pár évben felújítottak több régi parkolóhelyet, létesítettek újakat is, így napjainkra összesen 83-mal bővült a várakozóhelyek száma.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában