Helyi közélet

2023.05.20. 19:45

Majális tartott a Demokratikus Koalíció szombaton a zalaegerszegi Dísz téren

"Nagyon vártuk már a jó időt, hosszú és rosszkedvű volt a tél, reméljük jobb hangulatban folytatódik az esztendő", mondta szombaton a DK majálisán Gy. Németh Erzsébet országgyűlési képviselő, a DK árnyék kormányának a tagja.

Arany Horváth Zsuzsa

A DK helyi képviselői a vendéggel: Keresztes Csaba, zalaegerszegi önkormányzati képviselő, Baracskai József, Zalaszentgrót polgármestere, Gy. Németh Erzsébet országgyűlési képviselő, Horváth Jácint nagykanizsai önkormányzati képviselő, Nagy Zoltán megyegyűlési képviselő Fotó: Pezzetta Umberto

  A DK zalai képviselőinek a vendége köszöntőjében kitért arra is, hogy a DK szeretne legkésőbb 2026-ban javítani az emberek megélhetésén, hiszen ma a fizetések és a nyugdíjak vásárlóértéke drámaian lecsökkent az infláció miatt, emellett a közbeszéd eldurvult, az ingerültség érzékelhető. A majálishoz hasonló találkozókon kulturált eszmecserével, vitában közeledhetnek az álláspontok, mondta a politikus, aki édesapja révén zalai származásúnak vallja magát.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában