Ledcsereprogram

2023.05.16. 19:00

Ledeket kaphatunk ingyen a várostól

Még várja a jelentkezőket a zalaegerszegi önkormányzat a ledcsereprogramra, a lakosság ingyenesen kaphat energiatakarékos fényforrásokat.

Szabó Judit

A programot az önkormányzata és szakmai partnere, a CYEB indította, hogy minél több zalaegerszegi otthonban világíthassanak környezetbarát és energiatakarékos módon. Ennek érdekében ingyen juthatnak LED-fényforrásokhoz azok, akik a nevükre kiállított villanyszámla alapján regisztrálnak a led.zalaegerszeg.hu oldalon május 31-ig. A városlakók a régi, E14 és E27 foglalatú hagyományos izzókat tudják költséghatékony fényforrásokkal kiváltani. Azokat, akik nem tudnak online regisztrálni, a Keresztury VMK-ban, az Apáczai Művelődési Központban, a megyei könyvtárban, a Mindszentyneumban, a Tourinform Irodában és a Kvártélyház Dísz téri jegypénztárában hétköznapokon nyitvatartási időben segítik az elektronikus nyomtatvány kitöltésében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában