Anyák napja

2023.05.08. 10:15

Az édesanyákat köszöntötték Nován

Korosa Titanilla

Verses előadás a helyi fiataloktól

Fotó: Korosa Titanilla

Május első vasárnapján, az elmúlt hétvégén az édesanyákat, nagymamákat köszöntötték műsorral és virággal a helyi fiatalok a művelődési házban megtartott ünnepségen.

A program kezdetén Németh József polgármester mondta el gondolatait és köszöntötte az édesanyákat a település önkormányzata és a Nováért és Gyermekeiért Alapítvány nevében. 

Németh József polgármester
Fotó: Korosa Titanilla

-Anya, mama, ezek azok a csodálatos szavak, melyeket elsőre mondunk ki - fogalmazott a polgármester. - A gyermekek és felnőttek szívében is az édesanya mindig különleges helyet foglal el. Ő az, akinek kortól függetlenül mi, a gyermekei vagyunk a legfontosabbak. Ő az, akivel örömünket, bánatunkat megoszthatjuk, akiben bízhatunk, ő az, aki minden körülmények között képes összetartani a családot, akinek jelenléte, gondoskodása életünk fontos része. Aki aggódik miattunk, aki őszintén örül sikereinknek, akihez mindig hazatérhetünk. Ő a biztos háttér az életünkben és a szeretete örök. 

A novai Göcsej Kis Szíve Gyermek Táccsoport előadása
Fotó: Korosa Titanilla

A műsorban felléptek a helyi óvodások, a Göcsej Kis Szíve Gyermek Tánccsoport Rácz Petra néptáncoktató vezetésével, majd verses összeállítás következett a kisebb és nagyobb iskolások előadásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában