Zaol podcast

2023.04.08. 17:00

Zaol-podcast - Beszélgetés Bali Zoltán alpolgármesterrel

Új buszmenetrend, útfelújítások, e-roller - beszélgetés Bali Zoltán alpolgármesterrel Zalaegerszeg közlekedésfejlesztési beruházásairól, terveiről

Szalay Balázs

Belvárosi útfelújításokról, a régi közművek rekonstrukciójáról, a megváltozott helyi autóbusz-menetrendről és a napokban elindult e-roller kölcsönzésről is hallhatnak a ZAOL Podcast legfrissebb adásában, amelynek vendége ezúttal Bali Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere. Az aktuális közlekedési témák között részletesen ismertetjük a Zalaegerszeg első polgármestere előtt tisztelegve elindított Kovács Károly Városépítő Program eddigi eredményeit és a következő időszakra tervezett beruházásait. Mindemellett szó lesz a Modern Városok Program zalai elemeként megvalósuló, eddig még soha nem látott mértékű felújításokról, a helyi autóbuszflotta cseréjéről, a járatok menetrendjének módosításáról, valamint a napokban elindult e-roller kölcsönzés tapasztalatairól. 

Hallgassa meg Ön is a beszélgetést: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában