Garázsvásárt is szerveztek

2023.04.07. 13:30

Húsvétváró dekoráció Csömödérben

Csömödér önkormányzata az idei évben is elkészítette húsvétváró dekorációját, amely a közös önkormányzati hivatal előtt áll.

Korosa Titanilla

Dekoráció szépíti a falut

Fotó: Korosa Titanilla

– Igyekszünk minden évben új elemmel bővíteni az előző évi dekorációt – tudtuk meg Tomposné Gyuricza Judit polgármestertől. – Tóth Béláné Marika ügyes kezei által szövetből készített nyúllal, tyúkokkal és csirkékkel bővült a kellékek tárháza, Szomi Attila falugondnok pedig fából készítette el a 16 darab kisebb és nagyobb tojást, valamint a négy nyúlfigurát, melyek kifestését magam végeztem – tette hozzá.
A dekoráció kihelyezésében Tóth Béláné mellett Lovrencsicsné Tánczos Ilona alpolgármester is közreműködött.

A faluban kedden húsvétváró jótékonysági kézműves- és garázsvásárt is szerveztek a csömödéri Csillagfény Óvoda szülői szervezetének képviselői a helyi élelmiszerbolt parkolójában. Bolhapiac jelleggel ruhákat, könyveket, háztartási eszközöket, dísztárgyakat és kézműves termékek árusítottak. A befolyt összeget az óvodás gyermekek kirándulásának támogatására fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában