Aláírásgyűjtés Nagykanizsán is

2023.04.27. 12:39

A fúrt kutak regisztrációja ellen emelt szót a Mi Hazánk

A Mi Hazánk helyi szervezete utcafórumot és aláírásgyűjtést szervezett a kanizsai Vásárcsarnok bejáratához csütörtökön. Eközben "Ne sarcolják meg a fúrt kutak tulajdonosait!" címmel sajtótájékoztatót tartott Kiss Ferenc, a párt zalai elnöke és Dócs Dávid, a párt alelnöke, országgyűlési képviselő.

Benedek Bálint

Kiss Ferenc elöljáróban elmondta: Kanizsa politikailag feszült helyzetben lévő város, ezért az önkormányzati választáson önállóan indul a párt, polgármesterjelölt állításával.

Dócs Dávid, a párt alelnöke beszélt az országosan indított aláírásgyűjtő kampányukról, melynek célja, hogy a kormány visszavonja célkitűzését, miszerint össze szeretné íratni s regisztráltatni az országban a fúrt kutak tulajdonosait. Erős a gyanújuk, hogy európai mintára ezt a későbbiekben valamilyen adóvonzat is követné. A Mi Hazánk ezt nem szeretné, hiszen a magyar emberekről már épp elég bőrt lenyúztak. Ezért gyűjtik az aláírásokat, melynek eddig jó a fogadtatása, ezért ezt a kezdeményezésüket a jövőben is folytatják. Szerinte a párt valóban a harmadik erő lehet a jövő évi választáson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában