Váratlan meghibásodás

2023.03.23. 21:00

Rendkívüli gázszünet Letenyén

Váratlan meghibásodás miatt szerda este rövidebb ideig tartó rendkívüli gázszünetet kellett elrendelni Letenye városában. A hibát azóta már kijavították a szakemberek.

Gyuricza Ferenc

Az üzemzavarról Farkas Szilárd polgármester tájékoztatta portálunkat. Elmondta: a helyi Andrássy Gyula Általános Iskola előtti közterületen még szerdán, az esti órákban észleltek gázszivárgást, ami azonnali beavatkozást igényelt. A szolgáltató szakemberei előbb feltárták a meghibásodás pontos helyét, majd megkezdték a helyreállítási munkálatokat. Emiatt egyrészt földmunkákra volt szükség, s a hálózatban lévő gázt is le kellett üríteni. A gázszünetet ez utóbbi miatt kellett szakaszosan elrendelni a városban.

- A szolgáltatás szüneteltetése 21 órakor kezdődött el, s körülbelül éjfélig tartott – részletezte Farkas Szilárd. – Ezt követően a háztartásokban a helyi lakosoknak kellett visszakapcsolniuk a szolgáltatást, amit a nyomásszabályozó szelepek segítségével tudtak megtenni. Közel 50 fogyasztási helyen, főleg idős korú személyeknek mi magunk segítettünk ebben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában