Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

2023.03.27. 08:00

Igazgatóhelyettesi munkakör Zalaegerszegen

Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár pályázatot hirdet igazgató-helyettesi munkakör betöltésére.

Részlet a pályázatból, teljes szöveg megtalálható a http://dfmk.dfmvk.hu oldalon

Pályázat feltételek: büntetlen előélet,  szakirányú felsőfokú végzettség és szakképzettség - a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény 94. § (1) bekezdésében, továbbá a kulturális intézményekben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X.30.) EMMI rendelet 3. §. (1) bekezdésében meghatározottak szerint,  B2 szintet elérő idegennyelv-ismeret, amelynek igazolása történhet különösen legalább államilag elismert komplex típusú nyelvvizsga-bizonyítvány vagy azzal egyenértékű okirat, vagy a szakmai gyakorlat külföldi teljesítéséről szóló igazolás bemutatásával,

- végzettségének, szakképzettségének vagy az intézmény alaptevékenységének megfelelő jogviszonyban legalább ötéves szakmai gyakorlatot szerzett.

- végzettségének és szakképzettségének vagy az intézmény alaptevékenységének megfelelő, kiemelkedő szakmai vagy szakirányú tudományos tevékenységet végez.

- államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó, legalább 120 órás képzés igazolt elvégzése. Ennek hiányában a vezető állású munkavállalói munkakör betöltését követő két éven belül köteles a képzést elvégezni, és az azt igazoló okiratot bemutatni.

Mentesül a képzés elvégzésének kötelezettsége alól, aki jogász vagy közgazdász szakképzettséggel rendelkezik, vagy a képzést a munkakör betöltését megelőzően elvégezte, és azt okirattal igazolja.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. április 17.

A pályázat elbírálásának határideje: 2023. április 28.

A munkakör ellátásának kezdő időpontja 2023. május 15-e. A vezetői munkakör betöltése határozott időtartamra, 2028. május 15-ig szól, a munkaszerződésben 3 hónap próbaidő kerülhet kikötésre.

A pályázatot a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatójához (Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 6.) kell benyújtani postai úton vagy személyesen.

A pályázatról a benyújtásra előírt határidőt követően bírálóbizottsági személyes meghallgatás után az intézmény vezetője dönt.

A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás Kiss Gábor igazgatótól, a 20/98-35-344–es telefonszámon illetve az [email protected] e-mail címen kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában