Megemlékezés

2023.02.14. 11:30

Népes autóstalálkozó a Kanizsa Arénánál (galéria)

Szomorú hírrel indult az év, a raliversenyző Ken Block motorosszán-balesetben elhunyt. A legendás sportember január 2-án hómobillal szenvedett végzetes balesetet az Egyesült Államokban, Utah államban. A nagykanizsai székhelyű autósokat tömörítő csoport, a Cars Fanatik Klub (CFK) a sportember tiszteletére találkozót szervezett nemrégiben a Kanizsa Aréna parkolójába.

Benedek Bálint

A felvonulásra hetven autó érkezett

Forrás: Birkás Nikolett

- A felvonulásra hetven szebbnél szebb autó, öt quad és nyolc motoros látogatott el - mesélte Birkás Nikolett, a CFK vezetője. - A városban közlekedőket meglepte a felvonulás, de sokan dudaszóval biztattak bennünket, reméljük, nem okoztunk senkinek kellemetlenséget. Ezt követően ismét az aréna parkolójában gyülekeztünk, ahol Ken Block monogramját raktuk ki a járművekből. Majd a fényképét, teamécseseket és egy szál vörös rózsát tettünk ki a klubtagokkal, így emlékeztünk a nagyszerű sportemberre.

Birkás Nikolett örült annak, hogy a városüzemeltető cég, a polgármesteri hivatal, a közút, valamint a rendőrség is hozzájárult az esemény megtartásához. A találkozóra egyébként a kanizsaiak mellett  Sopronból, Budapestről, Zalaegerszegről és Kaposvárról is érkeztek autósok. A pontos dátumot egyelőre nem árulják el, de az biztos, hogy tavasszal újra szeretnének találkozót szervezni ennek az összetartó közösségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában