A munkálatok tavasszal fejeződnek be

2023.02.14. 17:45

Közműfejlesztés és új lakópark Zalaegerszeg ebergényi városrészében

Kedden sajtóbejárás keretében mutatták be az Ebergényi út térségét érintő, már zajló közműfejlesztéseket, amelyek az egészséges ivóvíz-szolgáltatást és a szennyvízelvezetést oldják meg. A munkálatok idén tavasszal fejeződnek be, ezután következik az út helyreállítása.

Arany Horváth Zsuzsa

Bali Zoltán, Domján István, Balaicz Zoltán, Tiborcz Zoltán

Fotó: Seres Péter

A  volt laktanya területének egy részét ugyanitt lakópark céljára hasznosítják magánerős beruházás keretében, derült ki a sajtótájékoztatón.

Fotós: Seres Péter

A sajtót Balaicz Zoltán polgármester a helyszínen arról tájékoztatta, hogy a város gazdaságfejlesztési koncepciójába illeszkedik a városrészek arányos fejlesztése, a munkahelyet itt találó fiatal szakemberek lakhatási elképzeléseinek megoldása. A Babér lakópark, amely Tiborcz Zoltán ingatlanfejlesztő munkájával valósul meg, családias hangulatot biztosító lakásokat kínál az újonnan érkező zalaegerszegieknek. A beruházó elmondta, 29 lakóegység jöhet létre, a térség önkormányzati képviselője, Domján István pedig örömét fejezte ki a településrész fejlesztése miatt. Bali Zoltán alpolgármester a városi rekonstrukciók folytatását vázolta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában