Felhívás

2023.02.13. 10:30

Jubileumi díszoklevél igényelhető Zalaegerszegen

"Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Városunkban nemes hagyomány, hogy évről évre ünnepélyes keretek között köszöntjük azokat a pedagógus hivatásukat itt gyakorló óvodapedagógusokat, tanítókat, tanárokat, akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 esztendővel ezelőtt kapták kézhez a pedagóguspályafutásuk megkezdéséhez szükséges első oklevelüket, ezzel is elismerve kiemelkedő munkájukat és köszönetet mondva a pedagóguspályán eltöltött esztendőkért.

Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe az arany-, gyémánt-, vas-, rubin-, illetőleg gránitdiplomára érdemes nyugdíjas pedagógusok először megszerzett oklevelének másolatát (a pedagógus-pályafutás alatt megszerzett további oklevelekhez kapcsolódó díszoklevél-kérelmek továbbítására nincs módunk és lehetőségünk), szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát (munkahelyek, jelenlegi pontos lakcím, telefonszám, a korábbi díszoklevél másolata).

A díszoklevél-kérelem benyújtásához szükséges adatlap Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Polgármesteri Kabinet közreműködésével a Polgármesteri Hivatal földszintjén vehető át.

Tisztelettel kérjük mind­azokat a kedves nyugdíjas pedagógusokat, akik városunk nevelési-oktatási intézményeiben tevékenykedtek, hogy 2023. február 1-jétől február 15-ig adategyeztetés céljából személyesen vagy megbízottjuk útján juttassák el a kért dokumentumokat és a kitöltött adatlapot Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Polgármesteri Kabinet címére.

A díszoklevelet kiállító felsőoktatási intézmények ügyintézési szabályzataira tekintettel a fent megjelölt határidőn túl sajnos nem áll módunkban kérelmet befogadni, ezért kérjük a határidő pontos betartását!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában