Jótékonyság

2023.02.12. 18:00

Alapítványi bál Andráshidán – Az általános iskolát támogatják

Jótékonysági alapítványi bált rendeztek szombaton négyszáz fő részvételével a Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskolában. Utoljára 2020-ban tudták megtartani az intézményt támogató ünnepséget. Az est folyamán a nyolcadikos tanulók angol keringőt adtak elő, a pedagógusok mókás jelenettel készültek. A bál bevételét eszközbeszerzésre és a diákok támogatására szeretnék fordítani, mondta Domján István igazgató.

Mozsár Eszter

Forrás: Zalai Hírlap

A rendezvényen részt vett Kajári Attila tankerületi igazgató, Gecse Péter alpolgármester, Vigh László országgyűlési képviselő. A politikus beszédében kiemelte az intézményben folyó oktatás színvonalát, ami biztosan alapozza meg a gyerekek továbbtanulását. Mint mondta, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a településrészen élőkön kívül a városból és a környékről is érkeznek ide tanulók.

Az alapítványi bálon a díjazottak csoportképe. Balról jobbra: Domján István, Vigh László, Ruszinné Antal Veronika, Ruszin Zsolt, Péntek Aladárné, Péntek Károly, Kajári Attila és Gecse Péter
Forrás: Zalai Hírlap

Az alapítványi bálon első alkalommal adták a Novák Mihály díjat a Ruszin és a Péntek család részére, akik sok éves kimagasló és önzetlen segítő tevékenységükért kapták az elismerést.

Forrás: Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában