Köszönet és tervek

2023.01.20. 18:30

Újévi fogadást tartottak Zalaszentgróton (galéria)

Szabó Judit

Dr. Simon Beáta jegyző, Baracskai József polgármester, Vári Mária alpolgármester, Schmidt Jenő, a TÖOSZ elnöke és dr. Gyergyák Ferenc, a TÖOSZ főtitkára a zalaszentgróti fogadáson

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A zalaszentgróti önkormányzat pénteken a Fiáker vendéglőben tartotta újévi fogadását, melyen Baracskai József polgármester köszöntötte a vendégeket, külön Schmidt Jenőt, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnökét és dr. Gyergyák Ferencet, a TÖOSZ főtitkárát. Baracskai József portálunknak elmondta: a fogadásra a hagyományoknak megfelelően a helyi vállalkozások, intézmények, civil szervezetek, partnerszervezetek, valamint állami szervek vezetőit hívták, hogy köszönetet mondjanak az elmúlt évi munkáért és vázolják az idei évre vonatkozó terveket. A fogadáson a polgármesteren kívül Schmidt Jenő mondott beszédet, és levetítettek egy képes összeállítást Zalaszentgrót tavalyi évének jelentősebb eseményeiről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában