Több mint ötven résztvevővel

2023.01.16. 06:50

Erőszakmentes kommunikációs tréninget tartottak a zalaegerszegi VMK-ban

Több mint ötven résztvevővel tartott elméleti és gyakorlati tréningnapot vasárnap a Keresztury Dezső VMK-ban Rambala Éva nemzetközi EMK-tréner.

Arany Horváth Zsuzsa

Rambala Éva és Csapó Mária az EMK két szimbólumával. A zsiráf és a sakál kesztyűbábu két kommunikációs hozzáállást jelképez

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A program a Viruló Kert Baráti Egyesület szervezésében jött létre. A szervezet vezetője, Csapó Mária, aki már korábban a baki iskolában zajlott, szintén Rambala Éva vezette tréningeken is részt vett, lapunknak elmondta, az egészséges táplálkozás, a biotermékek előtérbe helyezése mellett az egyesület azt is vállalta, hogy az önismeret, az egymást tisztelő figyelem és kommunikáció, a mentális egészség iránt érdeklődő tagság számára is nyújt támogatást. A foglalkozásokat szeretnék rendszeressé tenni, a folytatás tematikáját pedig az dönti el, hogy a résztvevők milyen kommunikációs területekről hallanának szívesen.  Vasárnap délután öt óráig Rambala Éva segítségével az erőszakmentes kommunikáció alapjaival ismerkedtek meg a résztvevők, az érzések és a szükségletek azonosítása révén a lehetséges a konfliktushelyzetek békés párbeszéddé alakításának módozatait tanulva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában