Itt a farsang

2023.01.10. 12:30

Lebontották a város karácsonyfáját Zalaegerszegen

Visszavonhatatlanul beköszöntött a szürke január: a karácsonyi ünnepkör vízkereszttel véget ért, a karácsonyi fények nagy részét már hétvégén lekapcsolták a belvárosban, és kedden délelőtt lebontották a város karácsonyfáját is, amely adventben a díszbe öltözött Zalaegerszeg szerves részévé vált.

Varga Lívia

A 11 méter magas ezüstfenyő hét héten át díszítette a belvárost

Fotó: Varga Lívia

Amint arról korábban beszámoltunk,  a 11 méter magas, 35 esztendős gyönyörű ezüstfenyőt az ÉLSPED Kft. ajánlotta fel, a fa kivágásáig a cég teskándi telephelyét díszítette, 3,5 évtizede az ügyvezető, Gyökeres Gyula ültette. A polgármesteri hivatal előtti teret november 21-e óta, azaz mintegy másfél hónapon, egészen pontosan hét héten át ékítette piros-ezüst-fehér díszeivel és aranyló fényeivel.
S hogy egy közhellyel éljünk: minden vég valami újnak a kezdete - a karácsonyi ünnepkör ugyan múlt pénteken lezárult, de itt a farsang, áll(hat) a bál - egészen február 21-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában