Kulturális műsorral

2023.01.24. 13:00

Az időseket köszöntötték Ortaházán

Az elmúlt hétvégén a falu szépkorú lakóit köszöntötték a településen.

Korosa Titanilla

Hertelendi Attila slágereket énekelt

Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A megújult közösségi házba várták a vendégeket, ahol a vendéglátás mellett kulturális műsort is szerveztek az időseknek. 

Az ünnepségen Rácz József polgármester mellett Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője, valamint Bene Csaba, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke is köszöntötte a szépkorúakat.

Fotós: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Cseresnyés Péter úgy fogalmazott: köszönet illeti az időseket azért a munkáért, amit a közösség, családjuk és a magyar társadalom érdekében végeztek. Hozzátette, hogy szinte nincs olyan település az országban, ahol ne lenne egy ilyen köszönőnap, ami az idősekről szól. Ez a nap példát mutat arra, hogy az előttünk járó korosztályokat hogyan kell megbecsülni.

Bene Csaba arról szólt, hogy annak van jelentősége igazán a településeken, ha a mindennapokat átszövi az idősekről való gondoskodás felelőssége. 

Dányi József és Dányiné Kovács Tünde népdalokat énekeltek
Fotós: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A továbbiakban szórakoztató műsorral folytatódott a program, fellépett népdalokkal Dányiné Kovács Tünde és Dányi József Lentiből, ismert slágereket énekelt Debrei Zsuzsanna és Hertelendy Attila, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház művészei, népdalcsokorral készült a Gutorföldi Nóta- és Dalkör, majd dr. Bakos Katalin nyugalmazott háziorvos mondta el ünnepi gondolatait. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában