Karácsonyi mézeskalácsfalu

2022.12.21. 13:30

Ünnepi programok Nagypáliban

Kirándulással és közös ünnepváró rendezvénnyel hangolódtak a karácsonyra Nagypáliban, ahol mézeskalácsból a falut is „felépítették”.

Arany Horváth Zsuzsa

Köcse Tibor polgármester mondott ünnepi köszöntőt

Forrás: ZH

 

 

Az észak-zalai településen a karácsonyváró programsorozat adventi koszorú készítésével kezdődött, majd a község agilis hölgykoszorúja – Farkasné Zádeczki Katalin, Németh Judit, Gyarmati Anita, Simonné Jónás Erzsébet, Oletics-Fülöp Tímea, Fülöp Lajosné, Szekeres Istvánné, Kovácsné Vaspöri Márta, Bata Gyuláné, Bothné Pem Margit, Gorzáné Fülöp Szilvia és Farkas Ferencné Judit – elkészítette a karácsonyi mézeskalácsfalut, melyben például a templomot a nagypáli épületről mintázták.

Forrás: Nagypáli önkormányzat

Autóbuszos kirándulást is szerveztek Csákánydoroszlóra kisgyerekes családoknak, ahol megnézték a karácsonyi meseházat, majd advent utolsó vasárnapján került sor a Mindenki karácsonya című ünnepségre – tájékoztatta lapunkat Farkasné Judit.  A december 18-án tartott közös ünnepvárón a Nagypáliban lakó gyerekek karácsonyi verseket, mesejátékot adtak elő, a lányok karácsonyi zenére táncoltak.

Forrás: Nagypáli önkormányzat
Forrás: Nagypáli önkormányzat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában