Segítettek a kis hercegnek

2022.12.20. 18:00

Rajzpályázatot hirdetett a Zalaispa

Segíts a kishercegnek címmel hirdetett már ötödik alkalommal környezetvédelmi rajzpályázatot gyermekek számára a Zalaispa Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Zrt.

Arany Gábor

Imrei Máté, Bali József, Szabó Lilien

Fotó: Arany Gábor

Az eredményhirdetést, a díjak átadását kedden délelőtt tartották a cég zalaegerszegi központjában. Ez alkalomból Bali József elnök-vezérigazgató érdeklődésünkre arról beszélt, hogy azért választották Antoine de Saint-Exupéry 1943-ban megjelent művét, mert olyan tanításokra figyelmeztet fiatalokat és időseket, amelyek fontosak a mindennapjainkban ahhoz, hogy megóvjuk a  környezetünket, a bolygót, ahol élünk. A pályázatot óvodások és az 1. osztályosok, valamint az általános iskolák 2-4. osztályos tanulói számára írták ki két korcsoportban. A zsűri száznál több pályaművet értékelt, és ez alapján a kisgyermekek közül a zalalövői Borostyán Óvoda és Mini Bölcsőde Micimackó csoportjába járó kislány, Szabó Lilien szerezte meg az első helyet. Az iskolások csoportjában az élen Imrei Máté végzett. A 10 éves keszthelyi fiú a gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola negyedik osztályába jár. A nyertesek A kis herceg című könyv mellett vásárlási utalvánnyal gazdagodtak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában