Aláírásgyűjtés

2022.12.12. 19:00

A posták bezárása ellen tiltakozik a Mi Hazánk

Konstruktív javaslatokat terjesztenek be a parlamentben az országban tapasztalható problémák orvoslására, de a kormánytöbbség rendre lesöpri ezeket - Szabadi István, a Mi Hazánk pártigazgatója, országgyűlési képviselő fogalmazta ezt meg sajtótájékoztatóján hétfőn délután, a zalaegerszegi nagyposta mellett tartott demonstráció alkalmából.

Arany Gábor

Mint mondta, a postabezárások elleni tiltakozást támogató aláírásgyűjtések mellett jelen vannak az utcákon országszerte, hogy megtudják, miként gondolkodnak az emberek a kormány tevékenységéről. Közölte: nemcsak az elhibázott brüsszeli politikáról, hanem a kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról is konzultációt kellene tartani.

Kiss Ferenc, a párt megyei vezetője arról számolt be, hogy csak a megyeszékhelyen több száz aláírást gyűjtöttek a postahivatalok újranyitása érdekében. Mint mondta, vannak már olyan információik, ami alapján bízni lehet abban, hogy a kertvárosi postahivatal újra megkezdheti működését, ehhez az önkormányzat is segítséget nyújtana.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában