Jótékonykodás

2022.12.22. 19:30

A Zalaegerszeg Barátai Egyesület gyermekotthonban élőket ajándékozott meg

A hét éve alakult Zalaegerszeg Barátai Egyesület hetedik alkalommal szervezte meg a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ intézményeiben lakó gyerekek számára a karácsonyváró délutánt.

Arany Horváth Zsuzsa

Szilasi Gábor, Zimborás Béla, Bali Zoltán és Horváth Gyöngyi az ajándékcsomagot átvevő gyerekek egy csoportjával

Fotó: Pezzetta Umberto

Csütörtökön a Napfény Étteremben  hatvan iskolás korú gyerek ebédelt együtt az étterem felajánlása jóvoltából, majd két gyerekfilmet tekintettek meg, s mielőtt hazaindultak volna, mindenki kapott az egyesülettől személyre szóló, édességgel, játékkal teli ajándékcsomagot. 

Az egyesület nevében Szilasi Gábor önkormányzati képviselő köszöntötte az egybegyűlteket, az intézményhálózat nevében Horváth Gyöngyi intézményvezető és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója, Zimborás Béla köszönte meg a nemes gesztust a szervezőknek és a helyszínt és az ebédet adó vendéglátónak. A rendezvényen a gyerekekkel töltötte az időt Bali Zoltán alpolgármester, a Zalaegerszeg lakói érdekében sokféle karitatív és közéleti tevékenységet folytató baráti egyesület vezetője is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában