Elindult a szállítmány Székesfehérvárra

2022.12.02. 16:30

A viski óvodásoknak gyűjtöttek Zalaegerszegen

Pénteken reggel elindult az a szállítmány, amit a Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Miniszterelnökség, a Katolikus Karitász és a Zala Megyei Védelmi Bizottság együttműködésével gyűjtött Zalaegerszegen a kárpátaljai Visk település Mustármag óvodájának.

Mozsár Eszter

A csomagokat pakolják a Göcsej Motorosai Egyesület tagjai és a Zala-Müllex Kft. munkatársai

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Az önzetlen felajánlóknak köszönhetően 1077 kilogramm csomagot állítottak össze, amiből több mint 800 kilogramm élelmiszer és élelmiszer alapanyag. Mellette tisztálkodószereket, játékokat és írószereket küldenek. Ezen kívül 110 ezer forint pénzadomány érkezett, amiből a kiviteli tilalomra vonatkozó élelmiszereket vásárolhatja meg helyben az óvoda. A Zala-Müllex Kft. munkatársai és a Göcsej Motorosai Egyesület tagjai szállították el két kisbusszal a Karitász székesfehérvári gyűjtőpontjára az adományt - tájékoztatta lapunkat Czotter Csabáné Horváth Rita, a Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője.

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap
Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában