Idén is sokan érdeklődtek a program iránt

2022.11.10. 12:00

Megyei tekeversenyt szerveztek nyugdíjasoknak Lovásziban

Második alkalommal rendezett megyei szintű tekeversenyt a településen több nyugdíjas-szervezet tagjainak részvételével a helyi Olajbányász Nyugdíjas Klub.

Korosa Titanilla

Takács Gyula (b) és Hoffstätter József mérkőzésével kezdődött a tekeverseny.

Fotó: Korosa Titanilla

A lovászi tekepályán csaptak össze a csapatok, volt férfi, női és vegyes összeállítás is. A résztvevők közt volt a házigazdák mellett a bázakerettyei, a csesztregi és a csömödéri idősek szervezetének csapata, Lentiből a Civil Nyugdíjas Klub, Zalaegerszegről a Pedagógus Nyugdíjas Klub, valamint a Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesülete is képviseltette magát. 

A megnyitón a szervezők részéről Tóth Károlyné, az  Olajbányász Nyugdíjas Klub vezetője köszöntötte a megjelenteket és örömét fejezte ki, hogy idén is sokan érdeklődtek a program iránt. A megyei tekeversenyt idén is a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége zalai szervezetével közösen rendezték meg, melynek vezetője, Kocsis Gyula is elmondta gondolatait a jelenlévőknek, majd kezdődhetett a megmérettetés, a versenyzők csapatban és egyéniben mérték össze tudásukat, külön díjazták az urakat és a hölgyeket.

A nap folyamán kiegészítő programként az érdeklődők ellátogathattak a légoltalmi pincébe, illetve megtekinthették Hermán Ágnes plüssmackó-gyűjteményét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában