A Kölcsey-gimnáziumban

2022.11.28. 11:00

Fiatal közösségek estje Zalaegerszegen

A városban és a térségben élő, fiatal, keresztény, jobboldali közösségek találkozóját tartották szombaton a zalaegerszegi Kölcsey-gimnáziumban.

Zalai Hírlap

A rendezvényen Bali Zoltán alpolgármester, Vigh László ország­gyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke, dr. Sifter Rózsa főispán, Rácz Zsófia miniszteri biztos, Balaicz Zoltán polgármester, Megadja Gábor vezető kutató  

Fotó: Katona Tibor

A Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség immár hagyományos Fiatalok estje rendezvényén az elmúlt időszak történéseiről és a jövőbeni feladatokról is eszmét cseréltek a résztvevők. Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos lapunknak elmondta: a vacsoraest keretében egy kötetlen hangulatú konferenciát is tartottak, amelynek középpontjában a most zajló, brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultáció volt.
A politikus jelezte azt is: a választókerületben összetartóak a polgári, keresztény, konzervatív értékeket valló és képviselő közösségek. Munkájuk pedig nagyban hozzájárul a kiváló eredményekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában