A rekonstrukció várhatóan csütörtök reggel 8 óráig tart

2022.10.18. 17:35

Szerdán forgalomkorlátozással járó gázvezeték-javítás kezdődik Zalaegerszegen, a Stadion utcában

Szerdán reggel 8 órától gázvezetéket javít az E.on Zalaegerszegen, a Stadion utcában, a karbantartás időtartama alatt forgalmirend-változásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek, tájékoztatta portálunkat a társaság.

Varga Lívia

burkolatbontással járó gázvezeték-rekonstrukció várhatóan október 20-án reggel 8 óráig tart. A munkavégzés időtartama alatt a Stadion utcába a Balatoni úttól az Október 6. tér irányába behajtani nem lehet. Az Október 6. térről pedig csak egy forgalmi sávon, egyenesen, illetve jobbra kanyarodva lehet közlekedni.

Az útfelbontással járó munkálatok időtartama alatt gázszünet nem lesz, a szolgáltatás a megszokott módon vehető igénybe. 

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően. Ez idő alatt, a teljes helyreállítás elvégzéséig, a Stadion út Balaton út-Október 6. tér közti szakaszán a jelenlegi három forgalmi sáv helyett az arra közlekedők csak két sávot tudnak igénybe venni.

A közlemény emlékeztet: az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. annak érdekében, hogy gázelosztó-hálózatának üzembiztonságát fenntartsa, az esetleges meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti, szükség esetén javítja vezetékhálózatát. A rekonstrukciók a gázvezetékek életkora, műszaki állapota alapján részben előre ütemezetten történnek, másrészt az E.ON szakemberei éves karbantartási terv alapján rendszeresen műszerrel vizsgálják a gázvezetékek állapotát. Ilyen karbantartási munkálatok kezdődnek szerdán a Stadion utcában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában