Rendezvény

2022.10.12. 07:30

Számos programmal vár a Csácsbozsoki Ősz

Októbertől november végéig számos programra hívja a csácsbozsoki városrész települési önkormányzata, a csácsbozsoki művelődési ház, az Izsák-iskola, a Szivárvány téri tagóvoda és az Évgyűrűk Nyugdíjas Klub a városrész lakóit.

Győrffy István

A csácsbozsoki városrész madártávlatból

Forrás: Győrffy István

A programok között több egészségvédelmi rendezvény is lesz, így október 12-én, szerdán Alkalmazkodás, immunitás, felkészülés a nehezebb időkre címmel tart előadást dr. Horváth Katalin radiológus főorvos, természetgyógyász, táplálkozásterapeuta. Az előadás után, amely 17 órakor kezdődik az Izsák Imre Általános Iskola aulájában, lehetőség lesz kérdéseket feltenni és termékeket vásárolni is.

A rendezvénysorozat legnépszerűbb programja valószínűleg az október 13-i csütörtöki esemény lesz, amelyet Tök jó program mindenkinek! címmel hirdettek meg. Tökfaragásra, töklámpás készítésére és közös lámpagyújtásra várják az érdeklődőket. A szervezők azt kérik, hogy a kicsi gyerekek a szüleikkel együtt érkezzenek a rendezvényre.

Idősek napja alkalmából október 21-én, pénteken a városrész minden nyugdíjasát várják a rendezők az Izsák-iskola tornacsarnokában tartandó délutáni kikapcsolódásra, műsoros estre és vendéglátásra. Másnap, október 22-én itt rendezik meg az iskola jótékonysági rendezvényét, a szüreti bált. A bálról részletes tájékoztatás az intézményben kérhető, és a belépőjegyek megvásárlására is ott van lehetőség.

Az őszi programok november 10-én, 17 órakor a Márton-napi lámpás felvonulással záródnak. A szervező Szivárvány téri tagóvoda kéri az érdeklődőket, hogy saját lámpásokkal érkezzenek. Jó idő estén az Izsák-iskola elől induló lámpás menet mondókázva, dalolva vonul végig a településrész utcáin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában