Két év szünet után

2022.10.07. 18:30

Piknikes péntek volt a zalaegerszegi Ganz-iskolában

A vidámság jegyében telt a péntek a zalaegerszegi Ganz Ábrahám Technikumban, két év szünet után rendezték meg újra a pikniket.

Arany Gábor

Forrás: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Az idén alapításának hatvanadik évfordulóját ünneplő intézmény ezernél több diákja és száz fős tantestülete a névadó, Ganz Ábrahám szobrának megkoszorúzásával kezdte a pikniket. Ezt programok sora követte, a főzőversenybe a gólyák, a kilencedikesek kivételével az összes osztály benevezett, de aki nem a kondérok környékén szorgoskodott, az sportversenyeken, filmvetítésen vehetett részt. A legtöbb feladat a gólyákra várt, a kilencedik évfolyam nyolc osztályának közel kétszáz fiatalja koreografált produkcióval zárta a beavatási próbatételek sorát, amit aztán az avatásuk koronázott meg. A nap részeként az ilyenkor szokásos faültetés hagyományát folytatva idén virágok kerültek a földbe a technikum előtt, az árvácskák sorával a Ganz feliratot formázták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában