A Neurológiai Osztály emeritus főorvosa

2022.10.19. 13:15

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Dr. Kukor Gyula

A belügyminiszter által augusztus 20-a alkalmából adományozott oklevelet Dr. Takács Péter egészségügyi államtitkár adta át a napokban Budapesten.

Zaol

Dr. Kukor Gyula és az oklevél

Dr. Kukor Gyula 1982-ben szerzett diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az államvizsgát követően Zalaegerszegen, a „Zala megyei Tanács Kórház-rendelőintézete Neurológiai és Pszichiátriai Osztály”-án helyezkedett el. Dr. Szántó József tanár úr irányítása alatt kiválóan képzett, segítőkész kollégák mellett sajátíthatta el a klasszikus neurológiát.  Hamarosan felismerte, hogy megtalálta hivatását és végleg elköteleződött a szakterület mellett. 
1987-ben neurológiai szakvizsgát tett, melyet később epilepsziában járatos orvos tanúsítvánnyal egészített ki. 

A családokban öröklődő betegségek esetén gyakran ismerte a felmenők kórtörténetét, ami értékes információkkal segítette a diagnosztizálás és a gyógyítás folyamatát.  Szakmai munkájával segítette a fiatal orvosok ismeretszerzését, oktatását. 
Dr. Kukor Gyula 40 éves munkaviszony után 2022. június 1-én vonult nyugállományba a Zala Megyei Szent Rafael Kórházból.

Írja facebook postjában a kórház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában