Program a rendezvénytéren

2022.09.08. 14:21

Hamarosan indul az Őszi fesztivál Lentiben

Szeptember 17-én, szombaton rendezik meg a városban az Őszi Fesztivált, a település hagyományos szüreti programját a rendezvénytéren.

Korosa Titanilla

A tavalyi főzőverseny győztesének járó ajándékcsomagot Rózsa Sándorné vette át, mellette Horváth László polgármester

Forrás: Archív

Ez alkalommal is meghirdették a szervezők a hetési és göcseji tájjellegű ételek főzőversenyét, melyre várják a családok, baráti társaságok, civil szervezetek, munkahelyi kollektívák csapatainak jelentkezését. A főzés 10.30 órakor indul szombaton, a nevezőknek 3 kilogramm sertéshúst, illetve a tűzrakáshoz szükséges eszközöket, fát és lajtos kocsiból vizet biztosítanak. Az étkeket 14 órától szakmai zsűri értékeli, az eredményhirdetést 15 órára tervezik. A főzőversenyre szeptember 14-ig, szerdáig lehet jelentkezni. A nap folyamán 10 órától több program várja emellett az érdeklődőket, 10 órától kézművesek, termelők portékái közül válogathatnak a látogatók, a gyerekeket játékudvar várja. A megnyitóra 14.45-kor kerül sor, köszöntőt Horváth László, a város polgármestere mond. A délutáni kulturális programban fellép a pécsi ANK Művészeti Iskola mazsorett csoportja, helyi amatőr művészeti csoportok és szólisták, 17 órakor a Unique együttes érkezik, 18 órakor Dolly, majd az A la Carte Show Band partizenekar. A rendezvény 20.30-kor tűzijátékkal zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában