Kis kuckó a kicsiknek

2022.09.20. 15:00

Babaöblöt alakítottak ki Zalaegerszegen, a megyei könyvtárban

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, valamint a Zala megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház (CSEÖH) összefogásának eredményeképpen alakították ki a könyvtár emeletén a babaöböl névre hallgató kuckót, ahol az intézménybe babáikkal érkező szülők, anyukák elláthatják kisgyermekeik szükségleteit.

Arany Horváth Zsuzsa

Kiss Gábor, Demjénné dr. Lukács Judit Rita, Demjén Kamilla, Kulcsár-Papp Ráchel, Kulcsár-Papp Joachim és Bognárné Bengő Hajnalka a babaöbölben Fotó: Fehér Márk

Pelenkázó, szoptatásra is alkalmas fotel, cumisüvegmelegítő kapott helyet a bensőséges zugban, amelyet tegnap Kiss Gábor, a bibliotéka igazgatója és Bognárné Bengő Hajnalka, a CSEÖH irodavezetője adott át rendeltetésének. A családtámogató szervezet segítségét már a negyedik zalai helyszín élvezheti, mondta az irodavezető. Mindketten hangsúlyozták, a kis lépések sokat segítenek a kismamáknak a kimozdulásban.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában