Programsorozat

2022.08.17. 19:00

Idén ünnepli fennállásnak huszadik évfordulóját a nagykanizsai Hölgyklub

A nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja három hét múlva indítja a programjait, melyeket Büki Pálné, a klub elnöke segítőivel, Kovács Józsefnével és Zsohár Ferencnével már megtervezett.

Benedek Bálint

Fotó: Korosa Titanilla / ZH-Archívum

A programtervezet kialakításában a klub pártoló tagjaira is számíthattak, akik szintén hasznos és újszerű ötletekkel álltak elő. Büki Pálné elmondta: a hölgyekkel számos kirándulást szerveztek már. Zala megye másik szegletét, Hetés környékét csak kevesen ismerik. Ezért igyekeznek erre a helyre is eljutni.

- Az országban egyedüliként szervezünk idősek filmklubját, melynek első vetítéseit szeptember közepén tartjuk a Halis-könyvtárban - fogalmazott. - Folytatjuk a névnapozásokat és a kerek évfordulókat ünneplő születésnaposokat is köszöntjük. Ezen felül újdonságként a nyári külföldi élményekről, érdekességekről egy est keretében beszélnek a tagjaink. Az idén novemberben húszéves jubileumát ünneplő klubunk kiállításra is készül, melyen a báli ruháinkat is bemutatnánk. A Thúry György Múzeummal közösen pedig dr. Bilkei Irén PhD történész-levéltáros, a Zala Megyei Levéltár nyugalmazott munkatársa a karácsonyi szokásokról tart előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában