Programok

2022.07.12. 15:30

Gasztro bulik csábítanak Hévízen és Gyenesen

Csütörtöktől vasárnapig várja vendégeit a Gyenesdiási Bornapok és a Hévízi Sörsétány – gazdag kulináris és kulturális kínálattal.

ZH

Forrás: Shutterstock

A Balaton-parti négynapos rendezvénysorozat Gyenesdiás legnagyobb szabadtéri eseménye, számos színpadi programmal, gyermekműsorokkal, kitelepülőkkel, kézművesekkel és természetesen minőségi borokkal. A fellépők között találjuk pénteken Dallos Bogit és a The Doors Emlékzenekart, szombaton az Anima Sound Systemet, vasárnap pedig a Team Gusto Cubanót.

A látogatókat mindemellett hajnalig tartó bulik is várják a Kárpáti korzón, hiszen az esti koncertek után dj-k és zenekarok várják a táncolni vágyókat. A vendégeket napközben borutca, illetve népművészeti és kézműves vásár is csábítja.

Hévízen szerdára nulladik napot is a programba iktattak, amikor koncertfilmet vetítenek, csütörtöktől pedig „gurulhatnak a korsók”. A kulturális kínálatban az érdeklődők számos térségbeli fellépő mellett találkozhatnak például pénteken Heincz Gábor „Bigával”, szombaton Marót Vikivel és a Nova Kultúr zenekarral, vasárnap pedig B. Tóth Lászlóval, a Poptarisznya műsorvezetőjével, aki retrózenéket pörget majd lemezjátszóján.

A Hévízi Sörsétányon klasszikus német, cseh, belga különlegességek kóstolhatók, de lesz csíki és tapolcai sör is a kínálatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában